Кошик порожній
Меню

Як пригодувати кутю та інші традиційні страви для діабетика

Людям з цукровим діабетом як і завжди на свята слід пам'ятати прості правила. Хворим які колять інсулін обов'язково вираховувати хлібні одиниці продуктів, які споживаються за день. Для тих хто контролює діабет дієтою, травами чи таблеками - оснорвне пам'ятати - добова калорійність раціону 1000-1800 ККал, для чоловіків 1500 Ккал, для жінок 1200 Ккал.
До небажаних продуктів, які кладуть в традиційну кутю відносять цукор, родзинки, мед обмежено.
Тому в кутя кладемо: відварену пшеничну крупу, перетертий мак, горіхи. Така страва виходить і так досить смачна, але якщо ви хочете підсолодити можете використати замінники цукру, хоча ними теж краще не зловживати.
Найкориснішим для здоров'я підсолоджувачем є екстракт стевії оскільки вона не тільки надає стравам солодкого смаку, але й покращує обмін глюкози в організмі людини.
 
 

Дивіться також:

8 НЕЗАМІННИХ АМІНОКИСЛОТ

Ліпоми (жировики) -- крик відчаю вашої печінки.

Бажаєте отримати додаткову інформацію? - залишіть Ваші контакти - ми зв’яжемось з Вами...

Обговорення

Відгуки відсутні. Буть першим!

Залишіть Ваш відгук

Для додавання відгуків авторизуйтесь або зареєструйтесь